Gus Hansen och David Oppenheim i bråk

Gus Hansen är en dansk backgammon-spelare och pokerspelare. David Oppenheim är en amerikanske pokerspelare. Dessa herrar känner varandra väl. De har förmodligen spelat i veckor tillsammans om man skulle addera deras tid tillsammans vid borden.

Vem är Gus Hansen?

Gus Hansen är förmodligen Danmarks mest kända pokerspelare. I början av pokerboomen gjorde han sig ett namn på pokerscenen eftersom han hade mycket framgång i WPT-serien. WPT står för World Poker Tour och det var en av de största pokerturneringsserierna i världen på den tiden. Dessutom var Gus Hansen en del av Full Tilt Pokers proffsstall.Gus Hansen är också känd som en av världens bästa backgammon-spelare. Han har vunnit många turneringar och mycket pengar på backgammon.Poker är en annan femma för Gus Hansen. Gus Hansen anses vara en skicklig spelare i rotationsspelen, och inte minst i Limit Omaha Hi/Lo. Men överlag så är det svårt att säga hur mycket pengar som Gus Hansen faktiskt vunnit på poker. Om man tittar på sidor som highstakesdb.com som trackar pokerspelares resultat så är han faktiskt den största förloraren någonsin på onlinepoker. Hans förluster mäter över 20 miljoner dollar.

Vem är David Oppenheim?

David Oppenheim är ingen superkändis i gambling-världen. Kanske är det för att han inte spelat så mycket i TV och för att han hållit sig till kontantspel och rotationsspel. Det är det som är hans styrka. David Oppenheim är helt klart en av de mest respekterade kontantspelarna i världen.

Deras bråk i Bobbys Room

Gus Hansen och David Oppenheim uppges ha börjat bråka nyligen inne i Bobbys Room som är high roller-rummet för pokerspelare i Bellagios Casino. Det finns inte så många rapporter kring det hela förutom det att Gus skrev på Twitter att marker flög genom rummet och att de var nära på att veva mot varandra. Det hände dock inte.

Related Images